Dermacol Enja slim and lift gel

Ahoj! :-)
Předem musím říci, že jsem byla vždycky dost skeptická a měla jisté výhrady k podobným produktům, které slibují "zázraky" v několika krocích a bez "námahy". Ale po přečtení několika recenzí na netu jsem se přeci jen rozhodla, že vyzkouším Enja lift gel na boky a hýždě a Enja slim gel na bříško. Oba produkty používám už více jak měsíc, a to je adekvátní doba pro sepsání dojmů. Takže..

Dermacol Enja lift - gel for buttocks & hips
Vypínací gel na hýždě a boky

Typ pleti: pro všechny typy pleti
Benefit: hypoalergenní s liporedukčním systémem
Objem: 150 ml
Složení: lipomoist, kofein, mořské řasy
Účinky: dlouhodobé zabraňování ukládání tuků v problematických partiích
Použití: 2x denně vmasírovat krouživými pohyby do pokožky po dobu min. 1 měsíce
Výsledky: 1 měsíc = úbytek 1 konfekční velikosti cca 4 cm, vypnutá a hladká pokožka na dotek
Dodatek: rychle se vstřebá, nemastí se, nezanechává "fleky" a příjemně vonní
Cena: v akci za 149,- běžná cena 199,-
K dostání: Rossmann, DM



5 pusinek za "viditelnou změnu" k lepšímu


Dermacol Enja lift - gel abdomen reshaping
Zeštíhlující gel na bříško

Typ pleti: pro všechny typy pleti
Benefit: dermatologicky testováno
Objem: 150 ml
Složení: kofein, escin, speciální polysacharidy
Účinky: stimulace štěpení tuků v pokožce, prevence proti ukládání tuků
Použití: 2x denně vmasírovat krouživými pohyby do pokožky po dobu min. 1 měsíce
Výsledky: 1 měsíc = úbytek 1 konfekční velikosti cca 4 cm, pevnějšší a pružnější pokožka
Dodatek: rychle se vstřebá, nemastí se, nezanechává "fleky" a příjemně vonní
Cena: v akci za 149,- běžná cena 199,-
K dostání: Rossmann, DM



5 pusinek za "viditelnou změnu" k lepšímu


Jak to vidím já:
Musím říct, že jako spousta mých vrstevnic i já považuji partii boků a zadečku za problémovou. Stejně tak jsem ale zastáncem zdravé stravy a pravidelného pohybu, proto vím, že žádný gel, peeling, sprchový gel ani cokoliv jiného Vám nepomůže bez dodržování správné životosprávy. 
Řekněme že jistou výhodou u tohoto konkrétního gelu je to, že i bez pravidelného "cvičení a stravování" jsou vidět rozdíly. Rozdíly ve smyslu, že je Vaše pokožka vypnutější a hladší. Pokud ale čekáte, že se nebudete hýbat a budete se pouze mazat gelem a za měsíc budete z velikosti XL mít velikost L, tak jste na velkém omylu. Aby Vám tato řady pomohla, je důležité dodržovat to, co je uvedené na obalu, což znamená: 2x denně vmasírovat do pokožky; užívat pravidelně po celý měsíc; brát produkt jako doplněk v boji s hubnutím či dosažením vysněné postavy => pokud jste se odhodlala k tomu, že pravidelně běháte, chodíte na spinning, jezdíte na inlinech či se věnujete jiné aktivitě, kde je cíleným výsledkem úbytek přes boky a zadeček, pak používejte Enja lift gel. Až půjdou dolů centimetry a Vy se za pár týdnů od začátku cvičení podíváte do zrcadla, uvidíte nejen úbytek ale i hladkou a pevnou pokožku s viditelnou ztrátou celulitidy a strií. Stejně tak, pokud používáte Enja slim gel na bříško. Jakmile spojíte cvičení a doplníte tímto gelem, máte jistý určitý výsledek, který bude viditelný pouze při pravidelném užívání.
Pokud jste ten typ, co si odpírá pohyb a není zrovna odhodlaný začít dělat něco s jídelníčkem => celulitidka i strie už začínají vystrkovat růžky, pak nečekejte, že strie zmizí, celulitida zmizí a vy budete moci dál spokojeně žít. Stejně tak to platí s "povislou" kůží na bříšku či s tukovými polštářky. Oba přípravky pouze redukují a napomáhají. Vy jste ti, co se musí snažit!
Na závěr chci říct, že celulitida a strie nikdy úplně a zcela nezmizí. Ani bříško zázračně za měsíc nezeštíhlí. Tyto gely a ostatní přípravky, které slibují redukci a remodelaci Vám pomohou pouze v tom smyslu, že budete mít krásně pevnou, pružnou a hladkou pokožku! Věřím tomu, že u žen, které jsou od přírody štíhlé a mají min. problémy např. s celulitidou v oblasti boků, pak i těm může gel v menší míře pomoct právě s celulitidou. Stejně tak jako např. maminkám těsně po porodu, které chtějí, aby jejich bříško vypadalo stejně jako před porodem.
Rozhodně to není ztráta peněz a za sebe musím říct, že jsem z Dermacol Enja řady nadšená. Jelikož nejsem snílek a nevěřím zázračným krémům, byla pro mě obrovským zázrakem právě ta sametová, pevná a vypnutá pokožka jakou jsem neměla už pár let. Ale pozor dámy, bez pohybu a trochy odpírání v mlsání to nepůjde. :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost.
Mějte krásný den. :-)
Veronika